MobileservanT - Huolettomuutta ja helppoutta

		

MobileServant hoitaa yrityksesi puhelinten ja tablettien elinkaaren ostosta kierrätykseen sekä kaikki puhelimiin ja tabletteihin liittyvät sisältö- ja hallintapalvelut haluamassasi laajuudessa.


MobileServant -asiakkaanamme yritykselläsi on aina ajantasainen tilannekuva mobiililaitekannastasi ja niissä käytettävistä palveluista riippumatta käyttämästäsi operaattorista tai valitsemastasi laitealustasta. Säästä kustannuksissa tehostamalla ja yksinkertaistamalla mobiililaitteiden hankinta- ja hallintaprosesseja ja yhdistämällä mobiililaitteiden hallinta selkeäksi kokonaisuudeksi.


YOu USE, WE CARE

Huolehdimme puolestasi kaikista laitteen elinkaareen liittyvistä prosesseista mukaanlukien laitteen hankinnan, huollon ja kierrätyksen. MobileServantin avulla työntekijöidesi mukana liikkuva luottamuksellinen tieto on turvattu. Yrityksenne mobiililaitekannan toiminta on hyvin hallittua ja ongelmatilanteisiin löytyvät oikeat ratkaisut. Huolehdimme asiakkaistamme ja varmistamme laadukkaan palvelutason seuraamalla palvelumme laatua säännöllisesti yhdessä asiakkaamme kanssa. 


TUTUSTU MobileServant elinkaarenhallintamalliIN

Elinkaarimalli havainnollistaa yrityksesi mobiililaitteiden hallinnan MobileServant palvelun kautta.Klikkaa kuva suuremmaksi.


Tutustu MobileServant-palvelupaketteihin!

Palvelun laajuus määräytyy asiakkaan valitseman palvelupaketin mukaan. MobileServant Premium pakettiin kuuluvat elinkaarimallin kaikki palvelut, MobileServant Basic ja MobileSevant MDM Private Cloud paketteihin kuuluu osa kokonaispalveluista. Tutustu paketteihin ja valitse yrityksellenne parhaiten soveltuva paketti.