RATKAISUJA MOBIILILAITTEIDEN ELINKAARENHALLINTAAN

BLC Wireless on mobiiliteknologian alalla toimiva yritys, joka tarjoaa ratkaisun yrityksesi mobiililaitteen hankintaan ja hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme asiakkaillemme tietoturvallisia ratkaisuja helpottamaan jokapäiväistä työskentelyä mobiililaitteella.

Sinä käytät, me huolehdimme. 

KUINKA VOIMME AUTTAA YRITYSTÄNNE MOBIILILAITTEIDEN HALLINNASSA?

Mobiililaite on mukana kulkeva työväline, jonka toimivuudesta huolehdimme me. Asennamme mobiililaitteeseen yrityksenne käyttämät sovellukset ja huolehdimme mobiililaitteenne kokonaisvaltaisesta toimivuudesta. MobileServant on kokonaishallintapalvelu kaikkiin mobiililaitteisiin, jotka kulkevat mukanasi ja joiden toiminta on ensiarvoisen tärkeää. 

MobileServant elinkaarimallilla tarjoamme kokonaisvaltaisen ja käyttäjäystävällisen mobiililaitteen hallintamallin aina ostosta kierrätykseen. Tutustu lisää MobileServant-palveluun.

Tarjoamme yrityksenne käyttöön erilaisia mobiililkäyttöisiä ratkaisuja, jotka helpottavat liikkuvaa ja turvallista työskentelyä. Liikkuvan työn tekijälle Tempo mobiili työajanhallintaratkaisu tarjoaa joustavan ratkaisun etätyöhön. 

Linked In